Je bent nu hier: Home / Tennislessen

Tennislessen

Leren tennissen in Zwolle en omgeving

Jeugd

Tennis kun je al vanaf 3 jarige leeftijd beoefenen. Tennisschool Baseline geeft tennislessen volgens het tenniskids principe. Er wordt gespeeld en getraind in de kleuren Blauw, Rood, Oranje en Groen. Zie voor meer informatie omtrent deze systematiek www.tenniskids.nl

Volwassenen

Trainingen voor volwassenen zijn trainingen in de breedste zin van het woord. Van de recreant tot de fanatiekere wedstrijdspeler. Van niveau 9 tot niveau 1. Tennisschool Baseline past de trainingen aan op het niveau van de groep. Binnen deze trainingen komen 4 aspecten van het tennisspel steeds aan bod: Techniek, Tactiek, Fysiek en Mentaliteit. De lessen worden aangeboden in groepen van 2 t/m 8 personen. Privéles is uiteraard ook mogelijk.

Prestatief tennis

De fanatiekere en resultaatgerichte tennisser haalt zijn motivatie vooral uit vooruitgang in niveau en het spelen (en winnen) van wedstrijden. Door jarenlange (wedstrijd) ervaring op hoog niveau (niveau 2 en hoofdklasse heren zondag) en het bezitten van trainerslicentie B, weet Tennisschool Baseline wat er van deze spelers gevraagd wordt. Voor deze tennissers wordt in overleg een wedstrijd- en trainingsprogramma gemaakt.

 

 

 

 

Zoekt u of uw tennisvereniging een trainer om tennislessen of padellessen te verzorgen? Dan kunt u contact met mij opnemen via tel 0614108448.

contact