Je bent nu hier: Home / Over ons

 

Wilco  Lindeboom

 

tennisschool zwolle padelfoto Wilco

 

 

 

 

Ik ben Wilco Lindeboom, oprichter van Baseline. Samen met mijn dochters Félicia en Vivièn woon ik al geruime tijd in Zwolle.

Ik tennis reeds sinds mijn zevende. Nagenoeg elk jaar speelde ik competitie en later diverse (ranglijst) toernooien. Inmiddels ben ik al weer geruime tijd in het bezit van de A en B trainerslicentie. In 2013 heb ik tennisschool Baseline opgericht.

Voordat ik Baseline oprichtte heb ik  met succes Bedrijfskunde (master small business and entrepreneurship) gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heb ik een aantal kantoorbanen gehad; van projectcoordinator, tot verenigingsadviseur en als laatste productmanager bij ABN AMRO.

Met de opkomst van padel ben ik zelf ook steeds meer padel gaan spelen. Ook hierin heb ik inmiddels ruime wedstrijdervaring. Door de populariteit van padel en de vraag naar trainingen hebben wij ons verder gespecialiseerd in deze sport, met als gevolg dat ons trainersteam is uitgebreid naar 3 personen. Nick en Pieter stellen zich hier ook aan jullie voor.

Mijn visie laat zich het beste als volgt omschrijven: als gedreven en resultaatgerichte trainer is het mijn doel om spelers in een leuke sfeer, vaker en beter padel of tennis te laten spelen, waardoor de succesbeleving en het plezier in de tennis- en padelsport toeneemt.

Nick Kamperman

 

tennisschool zwolle foto Nick padel

Ik ben Nick Kamperman en ben woonachtig in Zwolle. Sinds ik kan lopen ben ik al druk bezig met sport zoals Basketbal, squash, fitness en sinds een aantal jaren ook padel. 

Na een aantal jaar actief te hebben gesquasht, heb ik in het verleden de stap gezet om ook squashlessen te gaan geven. Dat was leuk om te doen, maar ondertussen werd padel steeds groter en groter. Ook dit vind ik erg leuk om te doen en uiteindelijk heb ik besloten om ook hierinmijn lesbevoegdheid te halen.

Omdat ik het zelf belangrijk vind om uit eigen ervaring en kennis les te geven speel ik ook competitie, zowel in squash als in padel.

Wil jij meer weten over mij als trainer dan kun je altijd contact opnemen via de contactgegevens op deze site.

Hopelijk tot snel op de padelbaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

contact